Rättvik Arena

HELA FAMILJENS ARENA

Rättvik Arena har blivit central mötesplats för invånarna i Rättvik. Här tillgodoses hela familjens fritidsintressen med aktiviteter inom hälsa, träning, kultur-och musikevenemang. Rättvik Arena är IFK Rättvik Bandys hemmaarena.

arenans historia

Rättvik Arena invigdes med musikartister som Kalle Moraeus och Ola Svensson den 13 juni 2010, men arenan har varit i bruk sedan 2009. År 2021 utvecklades arenan med fler ytor, som bollhall, gym och restaurang. Även omklädningsrummen renoverades.  Arenan byggdes, finansierades och drivs av Rättvik Arena AB, ett privatägt bolag som ägs av ett flertal privatpersoner och företag som engagerat sig i att bygga en bandyhall i Rättvik.

Bollhall i Rättvik Arena

BANDYHALL OCH BOLLHALL

I arenan finns det en bandyhall och en bollhall. Här finns förutsättningar för utövning av bandy, handboll, innebandy eller futsal och möjlighet att schemalägga träningar och matcher. Den nya bollplanen är byggd enligt de rekommenderade spelmåtten, vilket tidigare var en brist i Rättvik.

LOGER

Det finns flera bokningsbara loger med utmärkt utsikt över bandyhallen. Dessa går att boka för företag och privatpersoner. I logerna finns minibar och i bokningen ingår hamburgare till hela sällskapet.

Restaurang Krafty i Rättvik Arena

RESTAURANG KRAFTY

I Restaurang Krafty serveras mat med en varierande meny. I anslutning till restaurangen finns en självservering med enklare snacks som alltid är öppen. För öppettider och mer information, klicka på knappen.

Siljan Öl & Dryckesmässa i Rättvik Arena

EVENEMANG

I Rättvik Arena har det anordnas evenemang och läger som Svarfvar Floorball Camp, Oktoberfest, Siljan Öl & Dryckesmässa, Dalarnas Matmässa och flera företagsevent. Flera av dessa evenemang och läger är återkommande, se vad som är på gång via knappen.

gym-1920-1080

GYM

Koppjärk, en ledande aktör inom gym- och friskvård, har ett gym i arenan. Koppjärks mål är att erbjuda hälsosamma upplevelser och samvaro med vänner i en trivsam miljö.